Publicații 2010

„Essential English for Committed Learners”, autori: Elena Varzari, Lidia Alexanchin, Oxana Stanțieru, Liuba Tomalî, Oxana Ceh, Natalia Moraraș, Eugenia Proțiuc

Manualul „Essential English for Committed Learners” este adresat studenților dornici să-și dezvolte nivelul de posedare a limbii engleze, o necesitate pentru dezvoltarea profesională a specialiștilor calificați. Manualul conține 17 unități, divizate în trei niveluri (A1, A2, B1), care acoperă cele mai importante arii conversaționale. Gama largă  de activități propusă de autori, favorizează evoluția competențelor de audiere, vorbire, citire și scriere în limba engleză, iar capitolul „Additional Reading”, compus din texte specializate, are menirea de a satisface interesul profesional al studenților interesați de jurnalism, psihologie, drept, economie, informatică, muzică, ș. a.

“BUILD UP YOUR VOCABULARY” by Natalia Banaru, Natalia Bîkovskaia, Liliana Coșulean, Svetlana Melnic

Suportul de curs „Build Up Your Vocabulary” este destinat în principal studenților universitari cu un nivel pre-intermediar până la intermediar la limba engleză, precum și studenților adulți care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de vorbire în limba engleză în scopuri personale și profesionale. Scopul principal al cărții este de a spori abilitățile de vorbire ale cursanților și de a-i face să folosească limba mai spontan și mai creativ. Cartea este formată din 12 unități care acoperă subiecte comune de zi cu zi. Fiecare unitate conține vocabular actual, material de lectură urmat de exerciții de înțelegere și activități practice extinse pentru vorbire și scriere.