Conferințe de inițiere / totalizare la practica de specialitate

16.12.2021

Conferința de totalizare la practica de specializare

În data de 15.12.2021 a avut loc Conferința de totalizatre a stagiului practicii de specializare. La conferință au participat studenții ciclului II, studii superioare de master, specializarea Consiliere psihologică în instituții și organizații si specializarea Psihologie judiciară. Evenimentul a fost organizat de coordonatorul practicii de specializare Luminița Secrieru, lector universitar, doctor. În cadrul conferinței de totalizare studenții au prezentat raportul final vizînd stagiul de practică, raportul privind rezultatele investigației realizate, au vorbit despre impactul practicii asupra formării profesionale, succesele realizate, dificultățile întîlnite, precum și propunerile privind optimizarea stagiului de practică. Apreciem angajamentul înalt al studenților faţă de practica de specializare și stabilirea unor relații frumoase de colaborare cu specialiștii din cadrul unităților de practică.

.

26.11.2020

 Conferința de totalizare la practica de specialitate

Conferinţa de totalizare a rezultatelor practicii de specialitate a fost promovată în data de 24.11.2020. La eveniment au participat: şefa catedrei de psihologie, dr., conf. univ. S. Briceag, şi coordonatorul de practică asist. univ. Lilia Nacai. Metodiştii pe parcursul stagiului practicii de specialitate au realizat activităţi de monitorizare şi supervizare, au acordat consultaţii la solicitarea studenţilor. În cadrul conferinţei de totalizare studenţii au relatat despre activitățile realizate, impactul stagiului practicii de specialitate asupra formării profesionale, succesele, dificultățile precum și propunerile privind optimizarea stagiului de practică. Apreciem angajamentul înalt al studenților faţă de practica de specialitate, stabilirea unor relații frumoase de colaborare cu specialiștii din cadrul unităților de practică, precum și oportunitatea de angajare ulterioară în câmpul muncii.

Mai multe foto aici

 

04.10.2019

Conferința de inițiere la practica de specialitate pentru studenții anului III

În data de 03.10.19 a avut loc Conferința de inițiere la practica de specialitate pentru studenții anului III, ciclul licență, grupa PS31Z. Coordonatorul de practică de la Catedra de psihologie, Lilia Nacai, a prezentat informații privind organizarea și desfășurarea stagiului de practică, cu accente pe exigențele vizavi de documentația studentului practicant, precum și evaluarea practicii. Le urăm succes studenților!

Mai multe aici

 

25.11.2022

 
Conferința de totalizare a practicii de specialitate cu studenții anului III
 
Astăzi, 24.11.22, a avut loc Conferința de totalizare a practicii de specialitate cu studenții anului III de la programul psihologie, licența, reflectând asupra celor câte s-au făcut și câte mai rămâne de făcut!
Felicitări și succese în continuare la deschiderea porților cunoștințelor în psihologie pentru atingerea obiectivelor profesionale dar și personale.