Centrul de ghidare în carieră şi relaţii cu piaţa muncii

Avize și noutăți

Centrul de ghidare în carieră și relații cu piața muncii lansează 

Programul de ghidare și consigliere pentru absolvenții USARB.

Ești pe ultima 100 de metri de a absolvi Facultatea? Ești deja în căutarea locului de muncă mult droit? Te anunțăm că poți fi unul dintre beneficiarii programului gratuit de consiliere și orientare profesională, organizat de  Centrul de ghidare în carieră și relații cu piața muncii.

Înscrie-te la program și participă la cele 3 webinare gratuite!

Completează formularul

#studentusarb #dezvoltare #angajare #absolventdesucces

Pregăteștete de BAC împreună cu USARB!

Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți  aduce la cunoștință organizarea programului de pregătire pentru examenul național de bacalaureat.

Cadrele didactice universitare vor realiza activități pentru disciplinele la care elevii urmează să susțină examenul național de bacalaureat. Participarea la aceste activități este gratuită și deschisă tuturor elevilor.

 Activitățile de pregătire a elevilor pentru examenul național de bacalaureat vor avea loc în perioada 3 martie – 16 aprilie 2022, în fiecare săptămână, vineri și sâmbăta.

Toate activitățile se vor desfășura în format online, prin intermediul platformei Google Meet.

Înscrierea pentru participarea la activitățile de pregătire pentru examenul național de bacalaureat se poate realiza în baza  FORMULARULUI DE ÎNREGISTRARE

Ulterior înscrierii, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activități pe platforma Google Meet.