Lauriații concursurilor organizate Catedra de Stiinţe Fizice şi Inginereşti

În data de 14 mai 2022 în încinta Universității de Stat ,,Alecu Russo” din municipiul Bălţi a avut loc concursul lucrărilor de cercetare elevilor,,Chimia în viața noastră” din Zona de Nord a Republicii Moldova, ediţia a I-a. La concurs au participat elevi reprezentanţi a colegiilor din municipiul Bălţi şi din regiunea de Nord a Moldovei.

Lista laureaţilor Concursului lucrărilor de cercetare a elevilor ,,Chimia în viața noastră”

  • În data de 28 februarie 2015 în încinta Universităţii de Stat „Alecu Russo” din municipiul Bălţi a avut loc concursul Grafică inginerească, ediţia a IV-a. La concurs au participat 27 de elevi reprezentanţi a colegiilor din municipiul Bălţi şi din regiunea de Nord a Moldovei.

Lista laureaţilor Concursului de Grafică inginerească

  • În data de 28 februarie 2015 în incinta Universităţii de Stat „Aleco Russo” din municipiul Bălţi a avut loc concursul la fizică În memoria distinsului pedagog Petru Medveţki, ediţia a XIII-a. La concurs au participat 202 de elevi reprezentanţi a 7 raioane ale zonei de Nord a Moldovei şi municipiul Bălţi.

Lista laureaţilor Concursului la Fizică

  • În data de 29 martie 2014 în incinta Universităţii de Stat „Alecu Russo” din municipiul Bălţi a avut loc concursul Grafică inginerească, ediţia a III-a. La concurs au participat 21 de elevi  reprezentanţi a colegiilor din municipiul Bălţi  şi din regiunea  de Nord a Moldovei.

Lista laureaţilor Concursului de Grafică inginerească

  • În data de 29 martie 2014 în incinta Universităţii de Stat „Alecu Russo” din municipiul Bălţi a avut loc concursul  la fizică  În memoria distinsului pedagog Petru Medveţki, ediţia a XII-a. La concurs au participat 220 de elevi  reprezentanţi a 7 raioane ale zonei de Nord a Moldovei şi municipiul Bălţi.

Lista laureaţilor Concursului la Fizică

  • În data de 2 martie 2013 în incinta Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi a avut loc concursul la fizică “În memoria distinsului pedagog Petru Medveţki”, ediţia a XI-a. La concurs au participat 200 de elevi reprezentanţi a 7 raioane ale zonei de Nord a Moldovei şi municipiul Bălţi.

Lista laureaţilor

  • În data de 2 martie 2013 în incinta Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi a avut loc concursul la „Grafică inginerească”, ediţia a II-a. La concurs au participat 25 de elevi reprezentanţi a colegiilor din municipiul Bălţi şi din regiunea de Nord a Moldovei.

Lista laureaţilor

  • În data de 3 martie 2012 în incinta Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi a avut loc concursul la fizică consacrat aniversării a 65-ea de la fondarea Facultăţii de Ştiinţe Reale şi “În memoria distinsului pedagog Petru Medveţki”. La concurs au participat 268 de elevi reprezentanţi a 9 raioane ale zonei de Nord a Moldovei şi municipiul Bălţi.

Lista laureaţilor

  • În data de 3 martie 2012 în incinta Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi a avut loc concursul “Grafică inginerească”, ediţia a I-a. La concurs au participat elevi, reprezentanţi a colegiilor din municipiul Bălţi şi din regiunea de Nord a Moldovei, precum şi studenţi ai universităţii.

Lista laureaţilor