Tehnologia produselor alimentare
Anul I
Matematica inginerească și economică I
Studiul și tehnologia materialelor
Chimia anorganică și analitică
Tehnologii informaționale și comunicaționale
Matematica inginerească și economică II
Principiile economiei de piață
Securitatea muncii. Protecția civilă
Anul II
Tehnologia generală a produselor alimentare
Filosofia probleme filosofice ale domeniului
Electronica și elemente de automatică
Biochimia produselor alimentare
Anul III
Automatizarea proceselor tehnologice
Microbiologia produselor alimentare
Siguranța alimentelor și produselor biotehnologice
Toxicologia și securitatea alimentară
Tehnica și tehnologia frigului
Tehnologia produselor alimentare I
Tehnologia preparării pastelor făinoase
Tehnologia produselor alimentare II
Tehnologia prelucrării fructelor și legumelor
Anul IV
Managementul calității alimentelor
Proiectarea întreprinderilor de ramură
Tehnologia produselor alimentare III
Tehnologii generale în industria fermentării
Tehnologia produselor alimentare IV
Tehnologia preparării crupelor
Tehnologia uscării si păstrării produselor alimentare
Analiza fizico-chimică a alimentelor și ambalajelor
Analiza senzorială a produselor alimentare
Securitatea muncii în industria alimentară
Tehnologia preparării produselor oleaginoase
Disciplini studiate conform planurilor de învățământ
2020-2021
Refrigerarea și congelarea produselor alimentare
Tehnologia produselor alimentare III
Tehnologia produselor alimentare IV
Tehnologia produselor alimentare V
Tehnologii generale în industria fermentării I