Curricula programului de învăţământ

Tehnologia produselor alimentare 

Anul I

Matematica inginerească și economică I

Fizica aplicată

Geometria descriptivă

Studiul și tehnologia materialelor

Chimia anorganică și analitică

Limba engleză I

Limba franceză I

Tehnologii informaționale și comunicaționale

Educația fizica I

Matematica inginerească și economică II

Grafica inginerească

Chimia organică

Chimia fizică

Principiile economiei de piață

Managementul proiectelor

Limba engleza II

Limba franceza II

Limba germana II

Securitatea muncii. Protecția civilă

Educația fizica II

Anul II

Tehnologii alimentare

Biochimie

Fenomene de transfer

Electrotehnica

Tehnologia generală a produselor alimentare

Filosofia probleme filosofice ale domeniului

Filosofia și istoria stiinței

Elemente de drept public

Elemente de drept privat

Educația fizica III

Mecanica tehnică

Microbiologia

Electronica și elemente de automatică

Utilaj tehnologic I

Biochimia produselor alimentare

Mecanisme si organe de mașini

Construcție europeană

Civilizație europeană

Educația fizica IV

Anul III

Chimia alimentară

Utilaj tehnologic II

Automatizarea proceselor tehnologice

Microbiologia produselor alimentare

Economia întreprinderii

Sanităria și igiena personală

Siguranța alimentelor și produselor biotehnologice

Tehnologia morăritului

Managementul întreprinderii

Toxicologia și securitatea alimentară

Bazele nutriției

Tehnica și tehnologia frigului

Tehnologia produselor alimentare I

Tehnologia preparării pastelor făinoase

Tehnologia produselor alimentare II

Tehnologia prelucrării fructelor și legumelor

Practica în producție

Anul IV

Managementul calității alimentelor

Proiectarea întreprinderilor de ramură

Tehnologia produselor alimentare III

Tehnologii generale în industria fermentării

Tehnologia produselor alimentare IV

Tehnologia preparării crupelor

Tehnologia uscării si păstrării produselor alimentare

Analiza fizico-chimică a alimentelor și ambalajelor

Analiza senzorială a produselor alimentare

Securitatea muncii în industria alimentară

Tehnologia preparării produselor oleaginoase

Practica de documentare

Practica de licență

Disciplini studiate conform planurilor de învățământ

2020-2021

Biochimie

Etica și cultura profesională

Limba engleză I

Limba engleză II

Refrigerarea și congelarea produselor alimentare

Știința despre alimente

Tehnologia produselor alimentare  III

Tehnologia produselor alimentare IV

Tehnologia produselor alimentare  V

Tehnologii generale în industria fermentării I

Tehnologii generale în industria fermentării II

Toxicologia și securitatea alimentară